2333063686,6946701593 Αλεξάνδρεια, Ημαθίας kitsakos1999@yahoo.gr
hero image

 

Μοναστηριακά Τραπέζια
Κατασκευή Επίπλων, Εμπόριο Παλαιών Επίπλων, Αντίκες Αλεξάνδρεια Ημαθίας


 

Το μοναστηριακό τραπέζι είναι μια ασφαλής επιλογή για την διακόσμηση του σπιτιού σας. Είναι συνήθως  στιβαρό, βαρύ ξύλο -άρα είναι ανθεκτικό στη χρήση και το σχέδιό του είναι ένα απλό παραλληλόγραμμο. Έχει δηλαδή ένα ουδέτερο, απλό σχέδιο που ταιριάζει σε κάθε στυλ διακόσμησης.

Μπορεί οι σύγχρονοι διακοσμητές να έχουν συνδυάσει το μοναστηριακό τραπέζι με το έθνικ στυλ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ταιριάζει πολύ καλά και σε ένα μοντέρνο ή κλασσικό σπίτι.

Τι είναι όμως το στυλ διακόσμησης "ethnic-eclectic" με το οποίο έχει συνδεθεί το μοναστηριακό τραπέζι; Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον mix and match στυλ, όπου περισσότερα από ένα στυλ διακόσμησης συνδυάζονται στο ίδιο δωμάτιο.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να περιορίζεται τις επιθυμίες σας αν θέλετε να συνδυάσετε στον ίδιο τραπέζι την μοντέρνα καρέκλα Eames και ένα στιβαρό παραδοσιακό τραπέζι. Με λίγη προσοχή, το αποτέλεσμα θα είναι άκρως γοητευτικό.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το σπίτι μας δεν πρέπει να είναι αποστειρωμένο αλλά πρέπει να αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής μας.